Sinterklaasfeest

Inschrijven voor het sinterklaasfeest is nog altijd mogelijk tot 15 november! Als je er niet in geslaagd bent om op het clubkampioenschap langs te komen om je in te schrijven dan kan je een mailtje sturen naar dezoldersedolfijnen@gmail.com met je bestelling. Betalen doe je dan gewoon de avond zelf.

Menu

  • Tomatensoep zonder balletjes
  • Vidé met een koekje en kroketten
  • Dame Blanche

De prijs voor een volwassenenportie is 10 euro, voor een kinderportie betaal je 7 euro.
Gelieve ook te vermelden of er kinderen bij zijn die lid zijn van de zwemclub, deze krijgen een zakje snoep van de sint! Ook kinderen die geen lid zijn van de zwemclub kunnen een snoepzakje krijgen voor 5 euro per kind.

Programma

  • 17.30 u.: Deuren open
  • 18.00 u.: Eten
  • 19.00 u.: Uitdelen van medailles
  • 19.30 u.: Aankomst van de sint
  • 20.00 u: Animatie

Datum

Zaterdag 28 november 2015

Locatie

Ontmoetingscentrum ‘Ons Huis’
P. Paquaylaan 127
3550 Heusden  –  Zolder

Kom er mee een echt feest van maken!