Zwembad gesloten, geen zwemtrainingen

We hebben zonet bericht ontvangen van de Sportoase dat ze al hun vestigingen sluiten om het risico op overdracht van het Covid-19 coronavirus te beperken, dit minstens tot 31/3. Hierdoor kunnen ook geen zwemtrainingen doorgaan.

Meer uitleg hierover kan je terugvinden in dit nieuwsbericht van de Sportoase: https://www.sportoase.be/nl/nieuws/geen-paniek-wel-gezond-verstand-3

We hebben ook richtlijnen ontvangen vanuit de Vlaamse Zwemfederatie. Deze raden aan om de zwemtrainingen door te laten gaan maar eventuele extra activiteiten zoals wedstrijden of andere evenementen af te gelasten, maar vanwege de sluiting van het zwembad moeten we dus ook de zwemtrainingen voorlopig volledig stopzetten.

We volgen de situatie verder op vanuit het bestuur en brengen jullie zo snel mogelijk op de hoogte bij elke wijziging via onze website, onze facebook pagina en nieuwsbrieven.