Coronavirus update

Coronamaatregelen verlengd

De coronamaatregelen worden minstens tot 19 april verlengd. Ook de zwemtrainingen kunnen dus zeker tot die datum niet doorgaan.

Nieuwe facebook groep

Om niet helemaal vast te roesten willen onze trainers jullie toch een beetje uitdagen in deze zwembadloze dagen. Hiervoor hebben we een oude facebookgroep terug in gebruik genomen en hernoemd naar ‘Zolderse Dolfijnen in lockdown’. Hierin gaan onze trainers regelmatig filmpjes posten.

Heb je zin om hieraan mee te doen? Volg dan even deze link of zoek op facebook naar ‘Zolderse Dolfijnen in lockdown’ en vraag om lid te worden. We willen de groep beperken tot enkel de leden en de ouders van leden. Als je een verzoek om lid te worden als ouder doet, vermeld dan bij het verzoek van wie je de ouder bent.

Brevet zwemmen

Het brevetzwemmen kan door de sluiting van het zwembad jammer genoeg dit jaar niet doorgaan, we verplaatsen dit naar het volgende zwemseizoen.