Uitstel clubfeest tot volgend jaar

Wij vinden het bijzonder jammer om jullie dit nieuws te brengen, maar gezien de huidige COVID situatie zien wij ons, bestuur, genoodzaakt om het clubfeest van 27 november uit te stellen tot volgend jaar.

Ondanks alle extra voorzorgsmaatregelen die we nemen en ondanks de vele inschrijvingen die we ondertussen ontvingen, vinden we het niet verantwoord om ons event nog te laten doorgaan onder druk van de huidige sterk stijgende COVID-infecties. De bedoeling van ons clubfeest is en blijft om een gezellige avond te creƫren. Verschillende leden en hun familie ontmoeten er elkaar, in een ongedwongen en toffe sfeer. Helaas is dit een ideale voedingsbodem voor het virus dat maar niet wil verdwijnen. Wij hopen dat u onze beslissing kan volgen.

Wij zullen alle administratie opstarten om u het volledige betaalde inschrijvingsgeld terug te bezorgen op het rekeningnummer dat u gebruikt hebt bij inschrijving.