Richtlijnen

 1. Kleedkamergebruik
  • Zaterdag en zondag beschikken wij over groepskleedkamer 1 en 2. Er zijn dan ook enkele individuele kleedkamers beschikbaar. Op dinsdag enkel individuele kleedkamers.
  • Niet eten of drinken in de kleedkamers
  • De kleedkamers dienen als omkleedruimte, enige andere activiteit wordt niet toegestaan. Je houdt de cabines proper en net voor de personen die na u komen.
  • Kledij van de kinderen kan in de groepskleedkamers blijven hangen (op eigen risico) of in een locker opgeborgen worden (met € 2 munt).
  • De ouders mogen niet voorbij de kleedkamerzone komen.
 2. De kinderen wachten na het omkleden hun trainer op. Ze worden opgehaald en na een snelle douche begeleid naar het zwembad. De volwassenen en studenten mogen rechtstreeks doorkomen naar het zwembad.
 3. Badmuts is verplicht. Bij de inschrijving krijgt elk nieuw lid een gratis badmuts. Anderen kunnen voor 5 euro een nieuwe badmuts kopen.
 4. Losse zwemshorts worden niet toegelaten in het zwembad. Enkel aansluitende zwembroek voor de heren en badpak of bikini voor de dames worden toegelaten.
 5. Wanneer je kinderen na de zwemtraining gebruik willen maken van het Zwemparadijs, vergeet dan geen inkom te betalen voor de aanvang van de zwemtraining. De medewerkers van Sportoase Beringen kijken hier streng op toe.
 6. Wil je niet dat je zoon of dochter met zijn/haar foto op de website of facebookpagina komt, gelieve dit dan aan Sarah Vandevelde door te geven.

OPGELET!

De trainers van de zwemclub staan in voor de veiligheid, de hygiëne, de orde en de goede zeden gedurende de training. Hun aanwijzingen moeten door de bezoekers strikt opgevolgd worden.

Ouders zijn verantwoordelijk vanaf het ogenblik dat de zwemmers het zwemgedeelte verlaten hebben. De ouders zorgen vanaf dan voor de veiligheid, orde, goede zeden en het tijdig ophalen van de kinderen.

De zwemclub is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen na het zwemgedeelte.